Timmermans Vastgoed

Timmermans Vastgoed is een makelaar gevestigd in Kerkrade. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Timmermans Vastgoed hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Timmermans Vastgoed is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Kerkrade en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Timmermans Vastgoed. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Timmermans Vastgoed zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Timmermans Vastgoed in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 319.000
  • Gemiddelde verkooptijd 45
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 200.000
  • Aantal transacties 4
Meer informatie over Timmermans Vastgoed
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Timmermans Vastgoed verkoopt

Timmermans Vastgoed is het meeste actief in Kerkrade. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Timmermans Vastgoed woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Timmermans Vastgoed ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Kerkrade 1 € 189.000
Vries 1 € 435.000
Heerlen 1 € 225.000
Berg en Terblijt 1 € 425.000

Type woningen die Timmermans Vastgoed verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Timmermans Vastgoed diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Timmermans Vastgoed het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
30%
2 onder 1 kapwoning
20%
vrijstaande woning
20%
halfvrijstaande woning
10%
hoekwoning
10%
tussenverdieping
10%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Timmermans Vastgoed

Wat kost Timmermans Vastgoed bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Timmermans Vastgoed voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Timmermans Vastgoed je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.400.

Waar is Timmermans Vastgoed actief?

+

Timmermans Vastgoed heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Kerkrade, Vries, Heerlen en Berg en Terblijt.

In welk prijssegment is Timmermans Vastgoed actief?

+

Timmermans Vastgoed is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Timmermans Vastgoed actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 319.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Kerkrade

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Kerkrade en vergelijkbaar is aan Timmermans Vastgoed. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!