Straathof Makelaars o.g.

Straathof Makelaars o.g. is een makelaar gevestigd in Amsterdam. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Straathof Makelaars o.g. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Straathof Makelaars o.g. is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amsterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Straathof Makelaars o.g.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Straathof Makelaars o.g. zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Straathof Makelaars o.g. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 1.050.000
  • Gemiddelde verkooptijd 17
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 2
Meer informatie over Straathof Makelaars o.g.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Straathof Makelaars o.g. verkoopt

Straathof Makelaars o.g. is het meeste actief in Amsterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Straathof Makelaars o.g. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Straathof Makelaars o.g. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amsterdam 2 € 1.050.000

Type woningen die Straathof Makelaars o.g. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Straathof Makelaars o.g. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Straathof Makelaars o.g. het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
100%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Straathof Makelaars o.g.

Wat kost Straathof Makelaars o.g. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 10.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 15.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Straathof Makelaars o.g. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Straathof Makelaars o.g. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 5.300 en de € 7.900.

Waar is Straathof Makelaars o.g. actief?

+

Straathof Makelaars o.g. heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Amsterdam.

In welk prijssegment is Straathof Makelaars o.g. actief?

+

Straathof Makelaars o.g. is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Straathof Makelaars o.g. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 1.050.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 7.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amsterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amsterdam en vergelijkbaar is aan Straathof Makelaars o.g.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!