CMB Partners

CMB Partners is een makelaar gevestigd in Rolde. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt CMB Partners hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. CMB Partners is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Rolde en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van CMB Partners. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij CMB Partners zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties CMB Partners in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 360.000
  • Gemiddelde verkooptijd 31
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 2
Meer informatie over CMB Partners
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar CMB Partners verkoopt

CMB Partners is het meeste actief in Rolde. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar CMB Partners woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt CMB Partners ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Rolde 1 € 325.000
Assen 1 € 395.000

Type woningen die CMB Partners verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat CMB Partners diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat CMB Partners het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
50%
eindwoning
50%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in CMB Partners

Wat kost CMB Partners bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van CMB Partners voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer CMB Partners je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.700.

Waar is CMB Partners actief?

+

CMB Partners heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Rolde en Assen.

In welk prijssegment is CMB Partners actief?

+

CMB Partners is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar CMB Partners actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 360.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Rolde

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Rolde en vergelijkbaar is aan CMB Partners. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!