Berg ERA Makelaars – Bollenstreekmakelaars

Berg ERA Makelaars – Bollenstreekmakelaars is een makelaar gevestigd in Sassenheim. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Berg ERA Makelaars – Bollenstreekmakelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Berg ERA Makelaars – Bollenstreekmakelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Sassenheim en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Berg ERA Makelaars – Bollenstreekmakelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Berg ERA Makelaars – Bollenstreekmakelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 409.000
  • Gemiddelde verkooptijd 52
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -114.000
  • Aantal transacties 31
Meer informatie over Berg ERA Makelaars – Bollenstreekmakelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Berg ERA Makelaars – Bollenstreekmakelaars verkoopt

Berg ERA Makelaars – Bollenstreekmakelaars is het meeste actief in Sassenheim. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Berg ERA Makelaars – Bollenstreekmakelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Berg ERA Makelaars – Bollenstreekmakelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Hillegom 9 € 352.000
Sassenheim 8 € 414.000
Lisse 3 € 381.000
Voorhout 3 € 461.000
Katwijk 1 € 325.000

Type woningen die Berg ERA Makelaars – Bollenstreekmakelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Berg ERA Makelaars – Bollenstreekmakelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Berg ERA Makelaars – Bollenstreekmakelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
42%
portiekflat
19%
hoekwoning
14%
galerijflat
9%
maisonnette
7%
vrijstaande woning
5%
benedenwoning
2%
geschakelde woning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Berg ERA Makelaars – Bollenstreekmakelaars

Wat kost Berg ERA Makelaars – Bollenstreekmakelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Berg ERA Makelaars – Bollenstreekmakelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Berg ERA Makelaars – Bollenstreekmakelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.100.

Waar is Berg ERA Makelaars – Bollenstreekmakelaars actief?

+

Berg ERA Makelaars – Bollenstreekmakelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Hillegom, Sassenheim, Lisse, Voorhout en Katwijk.

In welk prijssegment is Berg ERA Makelaars – Bollenstreekmakelaars actief?

+

Berg ERA Makelaars – Bollenstreekmakelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Berg ERA Makelaars – Bollenstreekmakelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 409.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Sassenheim

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Sassenheim en vergelijkbaar is aan Berg ERA Makelaars – Bollenstreekmakelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!