Chantal Lefeber Makelaars

Chantal Lefeber Makelaars is een makelaar gevestigd in Lisse. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Chantal Lefeber Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Chantal Lefeber Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Lisse en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Chantal Lefeber Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Chantal Lefeber Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 457.000
  • Gemiddelde verkooptijd 31
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 53.000
  • Aantal transacties 90
Meer informatie over Chantal Lefeber Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Chantal Lefeber Makelaars verkoopt

Chantal Lefeber Makelaars is het meeste actief in Lisse. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Chantal Lefeber Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Chantal Lefeber Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Lisse 67 € 452.000
Hillegom 6 € 433.000
Lisserbroek 5 € 383.000
Voorhout 5 € 648.000
Noordwijk 2 € 435.000

Type woningen die Chantal Lefeber Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Chantal Lefeber Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Chantal Lefeber Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
45%
hoekwoning
13%
2 onder 1 kapwoning
9%
vrijstaande woning
9%
galerijflat
7%
portiekwoning
7%
eindwoning
4%
benedenwoning
2%
maisonnette
2%
bovenwoning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Chantal Lefeber Makelaars

Wat kost Chantal Lefeber Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Chantal Lefeber Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Chantal Lefeber Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.400.

Waar is Chantal Lefeber Makelaars actief?

+

Chantal Lefeber Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Lisse, Hillegom, Lisserbroek, Voorhout en Noordwijk.

In welk prijssegment is Chantal Lefeber Makelaars actief?

+

Chantal Lefeber Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Chantal Lefeber Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 457.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Lisse

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Lisse en vergelijkbaar is aan Chantal Lefeber Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!