Berg & Broek Makelaardij

Berg & Broek Makelaardij is een makelaar gevestigd in Oss. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Berg & Broek Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Berg & Broek Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Oss en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Berg & Broek Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Berg & Broek Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 334.000
  • Gemiddelde verkooptijd 48
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 12
Meer informatie over Berg & Broek Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Berg & Broek Makelaardij verkoopt

Berg & Broek Makelaardij is het meeste actief in Oss. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Berg & Broek Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Berg & Broek Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Oss 9 € 333.000
Megen 2 € 290.000
Berghem 1 € 429.000

Type woningen die Berg & Broek Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Berg & Broek Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Berg & Broek Makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
20%
tussenwoning
20%
vrijstaande woning
20%
benedenwoning
10%
eindwoning
10%
penthouse
10%
portiekwoning
10%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Berg & Broek Makelaardij

Wat kost Berg & Broek Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Berg & Broek Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Berg & Broek Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.500.

Waar is Berg & Broek Makelaardij actief?

+

Berg & Broek Makelaardij heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Oss, Megen en Berghem.

In welk prijssegment is Berg & Broek Makelaardij actief?

+

Berg & Broek Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Berg & Broek Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 334.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Oss

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Oss en vergelijkbaar is aan Berg & Broek Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!