Amsterdam House Hunting B.V.

Amsterdam House Hunting B.V. is een makelaar gevestigd in Amsterdam. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Amsterdam House Hunting B.V. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Amsterdam House Hunting B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amsterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Amsterdam House Hunting B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Amsterdam House Hunting B.V. zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Amsterdam House Hunting B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 868.000
  • Gemiddelde verkooptijd 45
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 5
Meer informatie over Amsterdam House Hunting B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Amsterdam House Hunting B.V. verkoopt

Amsterdam House Hunting B.V. is het meeste actief in Amsterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Amsterdam House Hunting B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Amsterdam House Hunting B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amsterdam 5 € 868.000

Type woningen die Amsterdam House Hunting B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Amsterdam House Hunting B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Amsterdam House Hunting B.V. het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
50%
penthouse
50%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Amsterdam House Hunting B.V.

Wat kost Amsterdam House Hunting B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 8.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 13.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Amsterdam House Hunting B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Amsterdam House Hunting B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 4.300 en de € 6.500.

Waar is Amsterdam House Hunting B.V. actief?

+

Amsterdam House Hunting B.V. heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Amsterdam.

In welk prijssegment is Amsterdam House Hunting B.V. actief?

+

Amsterdam House Hunting B.V. is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Amsterdam House Hunting B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 868.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 10.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amsterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amsterdam en vergelijkbaar is aan Amsterdam House Hunting B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!