27 Huis Makelaars BV

27 Huis Makelaars BV is een makelaar gevestigd in Amsterdam. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt 27 Huis Makelaars BV hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. 27 Huis Makelaars BV is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amsterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van 27 Huis Makelaars BV. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties 27 Huis Makelaars BV in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 643.000
  • Gemiddelde verkooptijd 37
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 27.000
  • Aantal transacties 14
Meer informatie over 27 Huis Makelaars BV
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar 27 Huis Makelaars BV verkoopt

27 Huis Makelaars BV is het meeste actief in Amsterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar 27 Huis Makelaars BV woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt 27 Huis Makelaars BV ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amsterdam 13 € 639.000
Amstelveen 1 € 695.000

Type woningen die 27 Huis Makelaars BV verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat 27 Huis Makelaars BV diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat 27 Huis Makelaars BV het meeste verkoopt is benedenwoning.

benedenwoning
44%
bovenwoning
44%
tussenwoning
11%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in 27 Huis Makelaars BV

Wat kost 27 Huis Makelaars BV bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 6.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 9.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van 27 Huis Makelaars BV voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer 27 Huis Makelaars BV je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.200 en de € 4.800.

Waar is 27 Huis Makelaars BV actief?

+

27 Huis Makelaars BV heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Amsterdam en Amstelveen.

In welk prijssegment is 27 Huis Makelaars BV actief?

+

27 Huis Makelaars BV is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar 27 Huis Makelaars BV actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 643.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amsterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amsterdam en vergelijkbaar is aan 27 Huis Makelaars BV. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!