Makelaars in Schore

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Schore, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Schore. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Schore helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Schore.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Schore zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Schore zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Schore afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 297.000
 • Gemiddelde verkooptijd 121
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 41.000
 • Aantal transacties 5
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Schore
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Schore

In Schore is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 290.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 41.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Schore.

Bij de verkoop van een huis in Schore is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 133 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 290.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Schore. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Schore weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 297.000.

Het meest voorkomende energielabel in Schore is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Schore. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Schore

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Schore? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Schore. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Annet Nijssen Makelaar & Taxateur de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Schore, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Schore.

 • Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 214.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  311 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 307.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  82 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 249.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Schore

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Schore? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Schore. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Schore

  Verkooptijd
  121 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 297.000
  Woningen verkocht
  5

Top 5 woningen verkocht in Schore

In Schore zijn de afgelopen maand 5 woningen verkocht. Makelaar Annet Nijssen Makelaar & Taxateur verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Schore.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Steenweg 1 a Annet Nijssen Makelaar & Taxateur € 465.000
Haaimeet 7 WOOONmakelaardij € 307.000
Frisostraat 7 Kuub Makelaars € 249.000
Frisostraat 1 Annet Nijssen Makelaar & Taxateur € 248.000
Boomweidelaan 5 Neeskens Makelaars € 214.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Schore

Hoeveel makelaars zijn er actief in Schore?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Schore. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Schore.

Wat kost een makelaar in Schore?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Schore is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Schore van € 3.000 tot € 3.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Schore?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Schore zijn € 1.500 a € 2.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Schore?

+

De meest verkopende makelaar van Schore is Annet Nijssen Makelaar & Taxateur. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Schore zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Schore?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Schore aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Schore.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!