Van Dijk Makelaardij

Van Dijk Makelaardij is een makelaar gevestigd in Kampen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van Dijk Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Van Dijk Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Kampen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Dijk Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van Dijk Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 366.000
  • Gemiddelde verkooptijd 31
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -326.000
  • Aantal transacties 28
Meer informatie over Van Dijk Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van Dijk Makelaardij verkoopt

Van Dijk Makelaardij is het meeste actief in Kampen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Dijk Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Dijk Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Kampen 17 € 349.000
Den Haag 1 € 400.000
Leiden 1 € 458.000
Amsterdam 1 € 450.000
Oldenzaal 1 € 350.000

Type woningen die Van Dijk Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Dijk Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Dijk Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
38%
hoekwoning
17%
2 onder 1 kapwoning
14%
vrijstaande woning
10%
bovenwoning
7%
geschakelde woning
7%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
3%
maisonnette
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Dijk Makelaardij

Wat kost Van Dijk Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Dijk Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Dijk Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.700.

Waar is Van Dijk Makelaardij actief?

+

Van Dijk Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Kampen, Den Haag, Leiden, Amsterdam en Oldenzaal.

In welk prijssegment is Van Dijk Makelaardij actief?

+

Van Dijk Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Dijk Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 366.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Kampen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Kampen en vergelijkbaar is aan Van Dijk Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!