Makelaars in IJsselmuiden

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in IJsselmuiden, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 10 makelaars actief geweest in IJsselmuiden. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in IJsselmuiden helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als IJsselmuiden-Centrum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in IJsselmuiden zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in IJsselmuiden afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 408.000
 • Gemiddelde verkooptijd 35
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -30.000
 • Aantal transacties 75
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in IJsselmuiden
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt IJsselmuiden

In IJsselmuiden is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 393.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -30.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in IJsselmuiden.

Bij de verkoop van een huis in IJsselmuiden is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 124 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 393.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in IJsselmuiden. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit IJsselmuiden weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 408.000.

Het meest voorkomende energielabel in IJsselmuiden is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in IJsselmuiden. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in IJsselmuiden

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in IJsselmuiden? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in IJsselmuiden. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Berg Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van IJsselmuiden, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio IJsselmuiden.

 • Alpina

  2. Alpina

  Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 388.000
  Woningen verkocht
  18
 • Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 349.000
  Woningen verkocht
  7
 • Verkooptijd
  19 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 411.000
  Woningen verkocht
  6
 • Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 362.000
  Woningen verkocht
  5

Populaire buurten in IJsselmuiden

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in IJsselmuiden? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van IJsselmuiden. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. IJsselmuiden-Centrum

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 391.000
  Woningen verkocht
  38
 • 2. Losselanden

  Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 421.000
  Woningen verkocht
  21
 • 3. Trekvaart

  Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 401.000
  Woningen verkocht
  11
 • 4. Oosterholt

  Verkooptijd
  12 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 529.000
  Woningen verkocht
  4
 • 5. De Koekoek

  Verkooptijd
  14 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 360.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in IJsselmuiden

In IJsselmuiden zijn de afgelopen maand 75 woningen verkocht. Makelaar Berg Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in IJsselmuiden.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Blekerijweg 8 Berg Makelaardij € 1.295.000
Oosterholtseweg 22 B Renes Makelaardij € 900.000
Koraal 31 Berg Makelaardij € 695.000
Koraal 83 Berg Makelaardij € 665.000
Kreeft 28 Berg Makelaardij € 649.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in IJsselmuiden

Hoeveel makelaars zijn er actief in IJsselmuiden?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 10 makelaars actief geweest in IJsselmuiden. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in IJsselmuiden.

Wat kost een makelaar in IJsselmuiden?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in IJsselmuiden is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in IJsselmuiden van € 4.100 tot € 4.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in IJsselmuiden?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in IJsselmuiden zijn € 2.000 a € 3.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van IJsselmuiden?

+

De meest verkopende makelaar van IJsselmuiden is Berg Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In IJsselmuiden zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in IJsselmuiden?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in IJsselmuiden aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in IJsselmuiden.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!