Makelaars in Borssele

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Borssele, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 9 makelaars actief geweest in Borssele. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Borssele helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kern Borssele.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Borssele zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Borssele afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 252.000
 • Gemiddelde verkooptijd 38
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -47.000
 • Aantal transacties 19
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Borssele
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Borssele

In Borssele is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 251.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -47.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Borssele.

Bij de verkoop van een huis in Borssele is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 101 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 251.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Borssele. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Borssele weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 252.000.

Het meest voorkomende energielabel in Borssele is G. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Borssele. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Borssele

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Borssele? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Borssele. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Kuub Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Borssele, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Borssele.

 • Verkooptijd
  84 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 283.000
  Woningen verkocht
  4
 • Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 251.000
  Woningen verkocht
  3
 • Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 154.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  20 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 269.000
  Woningen verkocht
  2

Populaire buurten in Borssele

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Borssele? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Borssele. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kern Borssele

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 252.000
  Woningen verkocht
  19

Top 5 woningen verkocht in Borssele

In Borssele zijn de afgelopen maand 19 woningen verkocht. Makelaar Kuub Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Borssele.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Noordsingel 2 WOOONmakelaardij € 395.000
Oostkerkestraat 2 Neeskens Makelaars € 325.000
Plein 14 Kuub Makelaars € 315.000
Noordstraat 15 Anthonise Makelaars € 299.000
Noordsingel 35 Team Versteeg Makelaars € 299.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Borssele

Hoeveel makelaars zijn er actief in Borssele?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 9 makelaars actief geweest in Borssele. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Borssele.

Wat kost een makelaar in Borssele?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Borssele is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Borssele van € 2.500 tot € 3.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Borssele?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Borssele zijn € 1.300 a € 1.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Borssele?

+

De meest verkopende makelaar van Borssele is Kuub Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Borssele zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Borssele?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Borssele aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Borssele.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!