Makelaars in Nieuwland

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Nieuwland, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 1 makelaars actief geweest in Nieuwland. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Nieuwland helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Nieuwland buitengebied.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Nieuwland zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Nieuwland zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Nieuwland afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 495.000
 • Gemiddelde verkooptijd 36
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 1
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Nieuwland
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Nieuwland

In Nieuwland is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Nieuwland.

Bij de verkoop van een huis in Nieuwland is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 107 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Nieuwland. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Nieuwland weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 495.000.

Het meest voorkomende energielabel in Nieuwland is . Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Nieuwland. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Nieuwland

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Nieuwland? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Nieuwland. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat LAND-HUIS B.V. makelaardij o.z. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 1 van Nieuwland, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Nieuwland.

Populaire buurten in Nieuwland

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Nieuwland? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Nieuwland. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Nieuwland buitengebied

  Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 495.000
  Woningen verkocht
  1

Top 1 woningen verkocht in Nieuwland

In Nieuwland zijn de afgelopen maand 1 woningen verkocht. Makelaar LAND-HUIS B.V. makelaardij o.z. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 1 woningen verkocht in Nieuwland.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Smalzijde 24 LAND-HUIS B.V. makelaardij o.z. € 495.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Nieuwland

Hoeveel makelaars zijn er actief in Nieuwland?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 1 makelaars actief geweest in Nieuwland. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Nieuwland.

Wat kost een makelaar in Nieuwland?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Nieuwland is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Nieuwland van € 5.000 tot € 6.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Nieuwland?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Nieuwland zijn € 2.500 a € 3.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Nieuwland?

+

De meest verkopende makelaar van Nieuwland is LAND-HUIS B.V. makelaardij o.z.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Nieuwland zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Nieuwland?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Nieuwland aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Nieuwland.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!