Makelaars in Spaarndam gem. Haarlem

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Spaarndam gem. Haarlem, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 2 makelaars actief geweest in Spaarndam gem. Haarlem. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Spaarndam gem. Haarlem helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Oud Spaarndam.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Spaarndam gem. Haarlem zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Spaarndam gem. Haarlem zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Spaarndam gem. Haarlem afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 698.000
 • Gemiddelde verkooptijd 16
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 3
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Spaarndam gem. Haarlem
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Spaarndam gem. Haarlem

In Spaarndam gem. Haarlem is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 415.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Spaarndam gem. Haarlem.

Bij de verkoop van een huis in Spaarndam gem. Haarlem is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 127 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 415.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Spaarndam gem. Haarlem. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Spaarndam gem. Haarlem weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 698.000.

Het meest voorkomende energielabel in Spaarndam gem. Haarlem is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Spaarndam gem. Haarlem. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Spaarndam gem. Haarlem

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Spaarndam gem. Haarlem? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Spaarndam gem. Haarlem. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Overspaern Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 2 van Spaarndam gem. Haarlem, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Spaarndam gem. Haarlem.

Populaire buurten in Spaarndam gem. Haarlem

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Spaarndam gem. Haarlem? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Spaarndam gem. Haarlem. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Oud Spaarndam

  Verkooptijd
  16 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 698.000
  Woningen verkocht
  3

Top 3 woningen verkocht in Spaarndam gem. Haarlem

In Spaarndam gem. Haarlem zijn de afgelopen maand 3 woningen verkocht. Makelaar Overspaern Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 3 woningen verkocht in Spaarndam gem. Haarlem.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Grote Sluis 5 Overspaern Makelaardij € 995.000
Grote Sluis 10 Overspaern Makelaardij € 600.000
Westkolk 26 Hart & Huis Makelaardij € 500.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Spaarndam gem. Haarlem

Hoeveel makelaars zijn er actief in Spaarndam gem. Haarlem?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 2 makelaars actief geweest in Spaarndam gem. Haarlem. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Spaarndam gem. Haarlem.

Wat kost een makelaar in Spaarndam gem. Haarlem?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Spaarndam gem. Haarlem is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Spaarndam gem. Haarlem van € 7.000 tot € 8.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Spaarndam gem. Haarlem?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Spaarndam gem. Haarlem zijn € 3.500 a € 5.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Spaarndam gem. Haarlem?

+

De meest verkopende makelaar van Spaarndam gem. Haarlem is Overspaern Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Spaarndam gem. Haarlem zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Spaarndam gem. Haarlem?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Spaarndam gem. Haarlem aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Spaarndam gem. Haarlem.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!