Makelaars in De Waal

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in De Waal, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 1 makelaars actief geweest in De Waal. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in De Waal helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als De Waal.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in De Waal zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In De Waal zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in De Waal afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 1.450.000
 • Gemiddelde verkooptijd 92
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 2
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in De Waal
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt De Waal

In De Waal is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 1.120.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in De Waal.

Bij de verkoop van een huis in De Waal is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 330 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 1.120.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in De Waal. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit De Waal weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 1.450.000.

Het meest voorkomende energielabel in De Waal is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in De Waal. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in De Waal

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in De Waal? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in De Waal. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Kortekaas & Kooijman makelaars en taxateurs de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 1 van De Waal, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio De Waal.

Populaire buurten in De Waal

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in De Waal? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van De Waal. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. De Waal

  Verkooptijd
  81 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 1.350.000
  Woningen verkocht
  1
 • 2. Verspreide huizen Op Het Oude Land

  Verkooptijd
  103 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 1.550.000
  Woningen verkocht
  1

Top 2 woningen verkocht in De Waal

In De Waal zijn de afgelopen maand 2 woningen verkocht. Makelaar Kortekaas & Kooijman makelaars en taxateurs verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 2 woningen verkocht in De Waal.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Waalderweg 120 Kortekaas & Kooijman makelaars en taxateurs € 1.550.000
Bomendiek 1 Kortekaas & Kooijman makelaars en taxateurs € 1.350.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Waal

Hoeveel makelaars zijn er actief in De Waal?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 1 makelaars actief geweest in De Waal. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in De Waal.

Wat kost een makelaar in De Waal?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in De Waal is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in De Waal van € 14.500 tot € 17.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in De Waal?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in De Waal zijn € 7.300 a € 10.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van De Waal?

+

De meest verkopende makelaar van De Waal is Kortekaas & Kooijman makelaars en taxateurs. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In De Waal zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in De Waal?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in De Waal aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in De Waal.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!