Noordstad Makelaardij

Noordstad Makelaardij is een makelaar gevestigd in Den Helder. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Noordstad Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Noordstad Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Den Helder en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Noordstad Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Noordstad Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 192.000
  • Gemiddelde verkooptijd 34
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 26
Meer informatie over Noordstad Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Noordstad Makelaardij verkoopt

Noordstad Makelaardij is het meeste actief in Den Helder. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Noordstad Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Noordstad Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den Helder 22 € 175.000
Julianadorp 3 € 269.000
Alkmaar 1 € 325.000

Type woningen die Noordstad Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Noordstad Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Noordstad Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
67%
hoekwoning
24%
2 onder 1 kapwoning
5%
vrijstaande woning
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Noordstad Makelaardij

Wat kost Noordstad Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 1.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 2.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Noordstad Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Noordstad Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.000 en de € 1.400.

Waar is Noordstad Makelaardij actief?

+

Noordstad Makelaardij heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Den Helder, Julianadorp en Alkmaar.

In welk prijssegment is Noordstad Makelaardij actief?

+

Noordstad Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Noordstad Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 192.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Den Helder

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Den Helder en vergelijkbaar is aan Noordstad Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!