Makelaars in Burgerveen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Burgerveen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 1 makelaars actief geweest in Burgerveen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Burgerveen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Burgerveen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Burgerveen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Burgerveen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Burgerveen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 725.000
 • Gemiddelde verkooptijd 212
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 1
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Burgerveen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Burgerveen

In Burgerveen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Burgerveen.

Bij de verkoop van een huis in Burgerveen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 232 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Burgerveen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Burgerveen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 725.000.

Het meest voorkomende energielabel in Burgerveen is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Burgerveen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Burgerveen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Burgerveen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Burgerveen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat EKZ | Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 1 van Burgerveen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Burgerveen.

Populaire buurten in Burgerveen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Burgerveen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Burgerveen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Burgerveen

  Verkooptijd
  212 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 725.000
  Woningen verkocht
  1

Top 1 woningen verkocht in Burgerveen

In Burgerveen zijn de afgelopen maand 1 woningen verkocht. Makelaar EKZ | Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 1 woningen verkocht in Burgerveen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Leimuiderdijk 327 EKZ | Makelaars € 725.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Burgerveen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Burgerveen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 1 makelaars actief geweest in Burgerveen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Burgerveen.

Wat kost een makelaar in Burgerveen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Burgerveen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Burgerveen van € 7.300 tot € 8.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Burgerveen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Burgerveen zijn € 3.600 a € 5.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Burgerveen?

+

De meest verkopende makelaar van Burgerveen is EKZ | Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Burgerveen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Burgerveen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Burgerveen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Burgerveen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!