Makelaars in Moerstraten

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Moerstraten, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 1 makelaars actief geweest in Moerstraten. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Moerstraten helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Moerstraten.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Moerstraten zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Moerstraten zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Moerstraten afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 450.000
 • Gemiddelde verkooptijd 14
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 1
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Moerstraten
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Moerstraten

In Moerstraten is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Moerstraten.

Bij de verkoop van een huis in Moerstraten is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 106 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Moerstraten. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Moerstraten weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 450.000.

Het meest voorkomende energielabel in Moerstraten is E. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Moerstraten. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Moerstraten

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Moerstraten? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Moerstraten. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Helmig Makelaardij en Taxatieburo o.z. B.V. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 1 van Moerstraten, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Moerstraten.

Populaire buurten in Moerstraten

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Moerstraten? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Moerstraten. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Moerstraten

  Verkooptijd
  14 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 450.000
  Woningen verkocht
  1

Top 1 woningen verkocht in Moerstraten

In Moerstraten zijn de afgelopen maand 1 woningen verkocht. Makelaar Helmig Makelaardij en Taxatieburo o.z. B.V. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 1 woningen verkocht in Moerstraten.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Moerstraatseweg 98 Helmig Makelaardij en Taxatieburo o.z. B.V. € 449.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Moerstraten

Hoeveel makelaars zijn er actief in Moerstraten?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 1 makelaars actief geweest in Moerstraten. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Moerstraten.

Wat kost een makelaar in Moerstraten?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Moerstraten is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Moerstraten van € 4.500 tot € 5.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Moerstraten?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Moerstraten zijn € 2.300 a € 3.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Moerstraten?

+

De meest verkopende makelaar van Moerstraten is Helmig Makelaardij en Taxatieburo o.z. B.V.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Moerstraten zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Moerstraten?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Moerstraten aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Moerstraten.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!