Makelaars in Macharen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Macharen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Macharen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Macharen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Macharen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Macharen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Macharen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Macharen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 426.000
 • Gemiddelde verkooptijd 79
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 7
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Macharen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Macharen

In Macharen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Macharen.

Bij de verkoop van een huis in Macharen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 203 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Macharen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Macharen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 426.000.

Het meest voorkomende energielabel in Macharen is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Macharen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Macharen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Macharen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Macharen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Evelien Ploegmakers Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Macharen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Macharen.

Populaire buurten in Macharen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Macharen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Macharen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Macharen

  Verkooptijd
  79 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 426.000
  Woningen verkocht
  7

Top 5 woningen verkocht in Macharen

In Macharen zijn de afgelopen maand 7 woningen verkocht. Makelaar Evelien Ploegmakers Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Macharen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Dorpstraat 4 a Joep Makelaardij € 695.000
Kapelhof 22 Cheizoo Makelaardij € 550.000
Polderstraat 6 Joep Makelaardij € 400.000
Caspar Boshartstraat 21 Evelien Ploegmakers Makelaardij € 375.000
Kapelhof 11 Evelien Ploegmakers Makelaardij € 340.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Macharen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Macharen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Macharen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Macharen.

Wat kost een makelaar in Macharen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Macharen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Macharen van € 4.300 tot € 5.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Macharen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Macharen zijn € 2.100 a € 3.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Macharen?

+

De meest verkopende makelaar van Macharen is Evelien Ploegmakers Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Macharen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Macharen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Macharen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Macharen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!