Makelaars in Lithoijen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Lithoijen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Lithoijen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Lithoijen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Lithoijen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Lithoijen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Lithoijen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Lithoijen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 655.000
 • Gemiddelde verkooptijd 33
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 4
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Lithoijen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Lithoijen

In Lithoijen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Lithoijen.

Bij de verkoop van een huis in Lithoijen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 0 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Lithoijen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Lithoijen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 655.000.

Het meest voorkomende energielabel in Lithoijen is . Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Lithoijen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Lithoijen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Lithoijen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Lithoijen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van der Krabben makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Lithoijen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Lithoijen.

Populaire buurten in Lithoijen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Lithoijen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Lithoijen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Lithoijen

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 655.000
  Woningen verkocht
  4

Top 4 woningen verkocht in Lithoijen

In Lithoijen zijn de afgelopen maand 4 woningen verkocht. Makelaar Van der Krabben makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 4 woningen verkocht in Lithoijen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Molenweg 1 a Van der Krabben makelaardij locatie Oss € 835.000
Engstraat 13 Van der Krabben makelaardij € 725.000
Langwijkstraat 19 Van der Krabben makelaardij € 559.500
Margrietstraat 15 Van den Heuvel Makelaars € 499.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Lithoijen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Lithoijen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Lithoijen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Lithoijen.

Wat kost een makelaar in Lithoijen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Lithoijen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Lithoijen van € 6.600 tot € 7.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Lithoijen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Lithoijen zijn € 3.300 a € 4.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Lithoijen?

+

De meest verkopende makelaar van Lithoijen is Van der Krabben makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Lithoijen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Lithoijen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Lithoijen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Lithoijen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!