Makelaars in Plasmolen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Plasmolen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Plasmolen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Plasmolen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Riethorst-Plasmolen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Plasmolen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Plasmolen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Plasmolen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 636.000
 • Gemiddelde verkooptijd 108
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 3
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Plasmolen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Plasmolen

In Plasmolen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Plasmolen.

Bij de verkoop van een huis in Plasmolen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 201 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Plasmolen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Plasmolen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 636.000.

Het meest voorkomende energielabel in Plasmolen is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Plasmolen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Plasmolen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Plasmolen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Plasmolen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaardij Twan Poels de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Plasmolen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Plasmolen.

 • Twan Kesseler de Makelaar van Malden en omgeving

  2. Twan Kesseler de Makelaar van Malden en omgeving

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 749.000
  Woningen verkocht
  1
 • Amak Lieberwirth Makelaars

  3. Amak Lieberwirth Makelaars

  Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 375.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Plasmolen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Plasmolen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Plasmolen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Riethorst-Plasmolen

  Verkooptijd
  108 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 636.000
  Woningen verkocht
  3

Top 3 woningen verkocht in Plasmolen

In Plasmolen zijn de afgelopen maand 3 woningen verkocht. Makelaar Makelaardij Twan Poels verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 3 woningen verkocht in Plasmolen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Rijksweg 176 B Makelaardij Twan Poels € 785.000
Zevenbergseweg 10 Twan Kesseler de Makelaar van Malden en omgeving € 749.000
Witteweg 4 k Amak Lieberwirth Makelaars € 375.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Plasmolen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Plasmolen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Plasmolen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Plasmolen.

Wat kost een makelaar in Plasmolen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Plasmolen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Plasmolen van € 6.400 tot € 7.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Plasmolen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Plasmolen zijn € 3.200 a € 4.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Plasmolen?

+

De meest verkopende makelaar van Plasmolen is Makelaardij Twan Poels. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Plasmolen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Plasmolen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Plasmolen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Plasmolen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!