Makelaars in Oostrum

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Oostrum, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Oostrum. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Oostrum helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Oostrum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Oostrum zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Oostrum afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 346.000
 • Gemiddelde verkooptijd 47
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -68.000
 • Aantal transacties 19
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Oostrum
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Oostrum

In Oostrum is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 305.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -68.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Oostrum.

Bij de verkoop van een huis in Oostrum is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 104 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 305.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Oostrum. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Oostrum weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 346.000.

Het meest voorkomende energielabel in Oostrum is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Oostrum. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Oostrum

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Oostrum? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Oostrum. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Peelrand Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Oostrum, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Oostrum.

 • Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 330.000
  Woningen verkocht
  4
 • Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 311.000
  Woningen verkocht
  3
 • Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 389.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 429.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Oostrum

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Oostrum? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Oostrum. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Oostrum

  Verkooptijd
  47 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 346.000
  Woningen verkocht
  19

Top 5 woningen verkocht in Oostrum

In Oostrum zijn de afgelopen maand 19 woningen verkocht. Makelaar Peelrand Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Oostrum.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Buitenhof 4 Peelrand Makelaardij € 595.000
Geysterseweg 26 Peelrand Makelaardij € 499.000
Witte Vrouwenstraat 6 burovanhoof € 479.000
Mgr. Hanssenstraat 77 InterMakelaars € 450.000
Randenrade 26 Vandaag Makelaars € 429.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Oostrum

Hoeveel makelaars zijn er actief in Oostrum?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Oostrum. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Oostrum.

Wat kost een makelaar in Oostrum?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Oostrum is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Oostrum van € 3.500 tot € 4.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Oostrum?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Oostrum zijn € 1.700 a € 2.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Oostrum?

+

De meest verkopende makelaar van Oostrum is Peelrand Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Oostrum zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Oostrum?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Oostrum aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Oostrum.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!