Makelaars in Lottum

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Lottum, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Lottum. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Lottum helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Lottum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Lottum zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Lottum afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 366.000
 • Gemiddelde verkooptijd 60
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -37.000
 • Aantal transacties 13
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Lottum
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Lottum

In Lottum is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 375.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -37.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Lottum.

Bij de verkoop van een huis in Lottum is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 180 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 375.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Lottum. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Lottum weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 366.000.

Het meest voorkomende energielabel in Lottum is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Lottum. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Lottum

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Lottum? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Lottum. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Maas en Peel Makelaardij en Taxaties de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Lottum, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Lottum.

Populaire buurten in Lottum

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Lottum? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Lottum. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Lottum

  Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 360.000
  Woningen verkocht
  12
 • 2. Verspreide huizen Lottum

  Verkooptijd
  465 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 439.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Lottum

In Lottum zijn de afgelopen maand 13 woningen verkocht. Makelaar Maas en Peel Makelaardij en Taxaties verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Lottum.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Hoofdstraat 16 Vastgoed Hoogstpersoonlijk € 567.500
Broekhuizerweg 14 Maas en Peel Makelaardij en Taxaties € 449.000
Opperdonkseweg 8 Makelaardij Ankie ! € 439.000
Hombergerweg 26 Maas en Peel Makelaardij en Taxaties € 399.000
Mgr Schravenlaan 30 Bouten Makelaardij B.V. € 375.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Lottum

Hoeveel makelaars zijn er actief in Lottum?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Lottum. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Lottum.

Wat kost een makelaar in Lottum?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Lottum is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Lottum van € 3.700 tot € 4.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Lottum?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Lottum zijn € 1.800 a € 2.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Lottum?

+

De meest verkopende makelaar van Lottum is Maas en Peel Makelaardij en Taxaties. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Lottum zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Lottum?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Lottum aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Lottum.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!