Makelaars in Bemelen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Bemelen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Bemelen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Bemelen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Bemelen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Bemelen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Bemelen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Bemelen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 605.000
 • Gemiddelde verkooptijd 27
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 4
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Bemelen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Bemelen

In Bemelen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 700.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Bemelen.

Bij de verkoop van een huis in Bemelen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 210 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 700.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Bemelen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Bemelen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 605.000.

Het meest voorkomende energielabel in Bemelen is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Bemelen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Bemelen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Bemelen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Bemelen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Boek en Offermans Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Bemelen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Bemelen.

Populaire buurten in Bemelen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Bemelen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Bemelen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Bemelen

  Verkooptijd
  28 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 608.000
  Woningen verkocht
  3
 • 2. Gasthuis-Wolfshuis

  Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 595.000
  Woningen verkocht
  1

Top 4 woningen verkocht in Bemelen

In Bemelen zijn de afgelopen maand 4 woningen verkocht. Makelaar Boek en Offermans Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 4 woningen verkocht in Bemelen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Sint Antoniusbank 44 Boek en Offermans Makelaars € 925.000
Gasthuis 22 TIM Vastgoed € 595.000
Kersenwei 11 Boek en Offermans Makelaars € 589.000
Oude Akerstraat 29 Boon Heuvelland Makelaars € 310.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bemelen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Bemelen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Bemelen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Bemelen.

Wat kost een makelaar in Bemelen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Bemelen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Bemelen van € 6.100 tot € 7.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Bemelen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Bemelen zijn € 3.000 a € 4.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Bemelen?

+

De meest verkopende makelaar van Bemelen is Boek en Offermans Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Bemelen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Bemelen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Bemelen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Bemelen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!