Ben Mordang Makelaardij

Ben Mordang Makelaardij is een makelaar gevestigd in Maastricht. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Ben Mordang Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Ben Mordang Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Maastricht en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Ben Mordang Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Ben Mordang Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 363.000
  • Gemiddelde verkooptijd 49
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 47.000
  • Aantal transacties 42
Meer informatie over Ben Mordang Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Ben Mordang Makelaardij verkoopt

Ben Mordang Makelaardij is het meeste actief in Maastricht. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Ben Mordang Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Ben Mordang Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Maastricht 35 € 356.000
Beek 1 € 325.000
Eijsden 1 € 475.000
Cadier en Keer 1 € 298.000
Meerssen 1 € 750.000

Type woningen die Ben Mordang Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Ben Mordang Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Ben Mordang Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
53%
2 onder 1 kapwoning
16%
portiekwoning
11%
halfvrijstaande woning
8%
vrijstaande woning
8%
eindwoning
3%
hoekwoning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Ben Mordang Makelaardij

Wat kost Ben Mordang Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Ben Mordang Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Ben Mordang Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.700.

Waar is Ben Mordang Makelaardij actief?

+

Ben Mordang Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Maastricht, Beek, Eijsden, Cadier en Keer en Meerssen.

In welk prijssegment is Ben Mordang Makelaardij actief?

+

Ben Mordang Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Ben Mordang Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 363.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Maastricht

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Maastricht en vergelijkbaar is aan Ben Mordang Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!