Thewissen Makelaardij

Thewissen Makelaardij is een makelaar gevestigd in Meerssen. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Thewissen Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Thewissen Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Meerssen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Thewissen Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Thewissen Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 273.000
  • Gemiddelde verkooptijd 29
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -37.000
  • Aantal transacties 11
Meer informatie over Thewissen Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Thewissen Makelaardij verkoopt

Thewissen Makelaardij is het meeste actief in Meerssen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Thewissen Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Thewissen Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Meerssen 3 € 280.000
Maastricht 3 € 291.000
Ulestraten 2 € 307.000
Landgraaf 1 € 299.000
Heerlen 1 € 209.000

Type woningen die Thewissen Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Thewissen Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Thewissen Makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
33%
tussenwoning
33%
hoekwoning
11%
portiekwoning
11%
vrijstaande woning
11%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Thewissen Makelaardij

Wat kost Thewissen Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Thewissen Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Thewissen Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.400 en de € 2.000.

Waar is Thewissen Makelaardij actief?

+

Thewissen Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Meerssen, Maastricht, Ulestraten, Landgraaf en Heerlen.

In welk prijssegment is Thewissen Makelaardij actief?

+

Thewissen Makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Thewissen Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 273.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Meerssen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Meerssen en vergelijkbaar is aan Thewissen Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!