Makelaars in Ulestraten

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Ulestraten, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 13 makelaars actief geweest in Ulestraten. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Ulestraten helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Ulestraten.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Ulestraten zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Ulestraten afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 373.000
 • Gemiddelde verkooptijd 35
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -112.000
 • Aantal transacties 30
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Ulestraten
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Ulestraten

In Ulestraten is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 330.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -112.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Ulestraten.

Bij de verkoop van een huis in Ulestraten is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 122 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 330.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Ulestraten. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Ulestraten weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 373.000.

Het meest voorkomende energielabel in Ulestraten is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Ulestraten. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Ulestraten

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Ulestraten? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Ulestraten. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Pooters Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Ulestraten, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Ulestraten.

 • Damen Makelaardij

  2. Damen Makelaardij

  Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 348.000
  Woningen verkocht
  3
 • Piet Stohr Makelaardij

  3. Piet Stohr Makelaardij

  Verkooptijd
  22 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 466.000
  Woningen verkocht
  3
 • Laura Makelaardij & Advies

  4. Laura Makelaardij & Advies

  Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 375.000
  Woningen verkocht
  2
 • Lassoo Makelaars & Taxateurs

  5. Lassoo Makelaars & Taxateurs

  Verkooptijd
  20 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 350.000
  Woningen verkocht
  2

Populaire buurten in Ulestraten

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Ulestraten? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Ulestraten. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Ulestraten

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 364.000
  Woningen verkocht
  28
 • 2. Verspreide huizen

  Verkooptijd
  74 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 500.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Ulestraten

In Ulestraten zijn de afgelopen maand 30 woningen verkocht. Makelaar Pooters Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Ulestraten.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Eijckerveld 15 Piet Stohr Makelaardij € 695.000
Dorpstraat 53 Fidus Makelaardij € 575.000
Bokstraat 1 TIM Vastgoed € 550.000
Paus Joannesstraat 31 Pooters Makelaardij € 549.000
Hekstraat 28 Laura Makelaardij & Advies € 450.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Ulestraten

Hoeveel makelaars zijn er actief in Ulestraten?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 13 makelaars actief geweest in Ulestraten. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Ulestraten.

Wat kost een makelaar in Ulestraten?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Ulestraten is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Ulestraten van € 3.700 tot € 4.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Ulestraten?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Ulestraten zijn € 1.900 a € 2.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Ulestraten?

+

De meest verkopende makelaar van Ulestraten is Pooters Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Ulestraten zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Ulestraten?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Ulestraten aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Ulestraten.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!