Makelaars in Afferden L

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Afferden L, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Afferden L. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Afferden L helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Afferden Kern.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Afferden L zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Afferden L afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 385.000
 • Gemiddelde verkooptijd 42
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -34.000
 • Aantal transacties 16
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Afferden L
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Afferden L

In Afferden L is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 366.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -34.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Afferden L.

Bij de verkoop van een huis in Afferden L is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 120 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 366.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Afferden L. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Afferden L weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 385.000.

Het meest voorkomende energielabel in Afferden L is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Afferden L. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Afferden L

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Afferden L? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Afferden L. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Smedema Makelaars & Taxateurs de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Afferden L, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Afferden L.

 • Makelaardij Twan Poels

  2. Makelaardij Twan Poels

  Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 387.000
  Woningen verkocht
  5
 • Peelrand Makelaardij

  3. Peelrand Makelaardij

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 360.000
  Woningen verkocht
  2
 • Hansdemakelaar

  4. Hansdemakelaar

  Verkooptijd
  223 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 749.000
  Woningen verkocht
  1
 • Digimakelaars.nl - de Makelaar van Nederland

  5. Digimakelaars.nl - de Makelaar van Nederland

  Verkooptijd
  12 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 259.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Afferden L

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Afferden L? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Afferden L. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Afferden Kern

  Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 329.000
  Woningen verkocht
  13
 • 2. Afferden Buitengebied

  Verkooptijd
  94 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 629.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in Afferden L

In Afferden L zijn de afgelopen maand 16 woningen verkocht. Makelaar Smedema Makelaars & Taxateurs verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Afferden L.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Heukelom 7 Hansdemakelaar € 749.000
Spitsbrug 10 Smedema Makelaars & Taxateurs € 698.000
Langstraat 1 A Peelrand Makelaardij € 485.000
Oranje Nassaustraat 14 Smedema Makelaars & Taxateurs € 475.000
Rimpelt 13 Makelaardij Twan Poels € 450.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Afferden L

Hoeveel makelaars zijn er actief in Afferden L?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Afferden L. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Afferden L.

Wat kost een makelaar in Afferden L?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Afferden L is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Afferden L van € 3.900 tot € 4.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Afferden L?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Afferden L zijn € 1.900 a € 2.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Afferden L?

+

De meest verkopende makelaar van Afferden L is Smedema Makelaars & Taxateurs. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Afferden L zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Afferden L?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Afferden L aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Afferden L.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!