Makelaars in Westerbroek

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Westerbroek, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 10 makelaars actief geweest in Westerbroek. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Westerbroek helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Westerbroek.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Westerbroek zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Westerbroek afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 411.000
 • Gemiddelde verkooptijd 78
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -140.000
 • Aantal transacties 15
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Westerbroek
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Westerbroek

In Westerbroek is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 215.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -140.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Westerbroek.

Bij de verkoop van een huis in Westerbroek is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 91 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 215.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Westerbroek. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Westerbroek weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 411.000.

Het meest voorkomende energielabel in Westerbroek is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Westerbroek. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Westerbroek

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Westerbroek? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Westerbroek. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat CORPOwonen de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Westerbroek, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Westerbroek.

Populaire buurten in Westerbroek

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Westerbroek? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Westerbroek. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Westerbroek

  Verkooptijd
  58 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 322.000
  Woningen verkocht
  8
 • 2. Westerbroek Buitengebied

  Verkooptijd
  100 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 513.000
  Woningen verkocht
  7

Top 5 woningen verkocht in Westerbroek

In Westerbroek zijn de afgelopen maand 15 woningen verkocht. Makelaar CORPOwonen verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Westerbroek.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Oudeweg 6 Makelaardij van Santen de Hoog € 799.000
Borgweg 31 ALFRED+ | Groningen-Amsterdam | Quality Realtors € 764.500
Oudeweg 67 Kolker Daleman & De Jong - makelaars en adviseurs € 725.000
Rijksweg West 19 Makelaardij Zuidhorn € 695.000
Vonderpad 34 de Wit Garantiemakelaars € 495.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Westerbroek

Hoeveel makelaars zijn er actief in Westerbroek?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 10 makelaars actief geweest in Westerbroek. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Westerbroek.

Wat kost een makelaar in Westerbroek?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Westerbroek is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Westerbroek van € 4.100 tot € 5.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Westerbroek?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Westerbroek zijn € 2.100 a € 3.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Westerbroek?

+

De meest verkopende makelaar van Westerbroek is CORPOwonen. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Westerbroek zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Westerbroek?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Westerbroek aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Westerbroek.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!