Makelaars in Veelerveen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Veelerveen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Veelerveen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Veelerveen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Veelerveen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Veelerveen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Veelerveen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Veelerveen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 416.000
 • Gemiddelde verkooptijd 51
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 50.000
 • Aantal transacties 4
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Veelerveen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Veelerveen

In Veelerveen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 425.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 50.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Veelerveen.

Bij de verkoop van een huis in Veelerveen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 250 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 425.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Veelerveen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Veelerveen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 416.000.

Het meest voorkomende energielabel in Veelerveen is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Veelerveen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Veelerveen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Veelerveen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Veelerveen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat iQ Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Veelerveen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Veelerveen.

 • Boer verzekeringen en makelaardij

  2. Boer verzekeringen en makelaardij

  Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 219.000
  Woningen verkocht
  1
 • Makelaars & Assurantiekantoor Boekelo

  3. Makelaars & Assurantiekantoor Boekelo

  Verkooptijd
  6 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 695.000
  Woningen verkocht
  1
 • Brandsma | De Jong makelaars & taxateurs

  4. Brandsma | De Jong makelaars & taxateurs

  Verkooptijd
  143 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 425.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Veelerveen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Veelerveen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Veelerveen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Veelerveen

  Verkooptijd
  51 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 416.000
  Woningen verkocht
  4

Top 4 woningen verkocht in Veelerveen

In Veelerveen zijn de afgelopen maand 4 woningen verkocht. Makelaar iQ Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 4 woningen verkocht in Veelerveen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Ruiten A Kanaal West 22 Makelaars & Assurantiekantoor Boekelo € 695.000
Scheidingsweg 17 Brandsma | De Jong makelaars & taxateurs € 425.000
Verbindingsweg 11 iQ Makelaars € 325.000
Veelerveensterweg 41 Boer verzekeringen en makelaardij € 219.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Veelerveen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Veelerveen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Veelerveen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Veelerveen.

Wat kost een makelaar in Veelerveen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Veelerveen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Veelerveen van € 4.200 tot € 5.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Veelerveen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Veelerveen zijn € 2.100 a € 3.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Veelerveen?

+

De meest verkopende makelaar van Veelerveen is iQ Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Veelerveen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Veelerveen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Veelerveen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Veelerveen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!