Makelaars in Roodeschool

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Roodeschool, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Roodeschool. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Roodeschool helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Roodeschool.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Roodeschool zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Roodeschool zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Roodeschool afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 249.000
 • Gemiddelde verkooptijd 24
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 3
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Roodeschool
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Roodeschool

In Roodeschool is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 307.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Roodeschool.

Bij de verkoop van een huis in Roodeschool is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 124 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 307.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Roodeschool. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Roodeschool weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 249.000.

Het meest voorkomende energielabel in Roodeschool is D. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Roodeschool. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Roodeschool

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Roodeschool? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Roodeschool. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Brandsma | De Jong makelaars & taxateurs de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Roodeschool, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Roodeschool.

Populaire buurten in Roodeschool

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Roodeschool? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Roodeschool. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Roodeschool

  Verkooptijd
  22 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 275.000
  Woningen verkocht
  2
 • 2. Oosteinde

  Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 197.000
  Woningen verkocht
  1

Top 3 woningen verkocht in Roodeschool

In Roodeschool zijn de afgelopen maand 3 woningen verkocht. Makelaar Brandsma | De Jong makelaars & taxateurs verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 3 woningen verkocht in Roodeschool.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Hooilandseweg 59 Brandsma | De Jong makelaars & taxateurs € 335.000
Hooilandseweg 32 Chris Slager Makelaardij € 215.000
Zandwegje 1 Makelaardij Bruintjes en Keurentjes € 197.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Roodeschool

Hoeveel makelaars zijn er actief in Roodeschool?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Roodeschool. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Roodeschool.

Wat kost een makelaar in Roodeschool?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Roodeschool is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Roodeschool van € 2.500 tot € 3.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Roodeschool?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Roodeschool zijn € 1.200 a € 1.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Roodeschool?

+

De meest verkopende makelaar van Roodeschool is Brandsma | De Jong makelaars & taxateurs. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Roodeschool zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Roodeschool?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Roodeschool aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Roodeschool.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!