Makelaars in Oldehove

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Oldehove, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 11 makelaars actief geweest in Oldehove. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Oldehove helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Oldehove.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Oldehove zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Oldehove afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 285.000
 • Gemiddelde verkooptijd 43
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -82.000
 • Aantal transacties 24
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Oldehove
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Oldehove

In Oldehove is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 207.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -82.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Oldehove.

Bij de verkoop van een huis in Oldehove is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 131 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 207.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Oldehove. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Oldehove weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 285.000.

Het meest voorkomende energielabel in Oldehove is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Oldehove. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Oldehove

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Oldehove? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Oldehove. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Steenhuis Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Oldehove, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Oldehove.

Populaire buurten in Oldehove

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Oldehove? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Oldehove. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Oldehove

  Verkooptijd
  45 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 276.000
  Woningen verkocht
  22
 • 2. Overige verspreide huizen

  Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 383.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Oldehove

In Oldehove zijn de afgelopen maand 24 woningen verkocht. Makelaar Steenhuis Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Oldehove.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Electraweg 4 Achterhof Makelaardij € 550.000
Wilhelminastraat 23 Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies € 485.000
Wilhelminastraat 22 Steenhuis Makelaars € 439.000
de Omloop 12 makelaardij Stenekes € 395.000
Wilhelminastraat 15 Steenhuis Makelaars € 385.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Oldehove

Hoeveel makelaars zijn er actief in Oldehove?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 11 makelaars actief geweest in Oldehove. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Oldehove.

Wat kost een makelaar in Oldehove?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Oldehove is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Oldehove van € 2.900 tot € 3.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Oldehove?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Oldehove zijn € 1.400 a € 2.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Oldehove?

+

De meest verkopende makelaar van Oldehove is Steenhuis Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Oldehove zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Oldehove?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Oldehove aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Oldehove.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!