Makelaars in Middelstum

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Middelstum, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Middelstum. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Middelstum helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Middelstum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Middelstum zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Middelstum zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Middelstum afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 276.000
 • Gemiddelde verkooptijd 31
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -173.000
 • Aantal transacties 8
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Middelstum
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Middelstum

In Middelstum is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 222.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -173.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Middelstum.

Bij de verkoop van een huis in Middelstum is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 169 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 222.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Middelstum. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Middelstum weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 276.000.

Het meest voorkomende energielabel in Middelstum is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Middelstum. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Middelstum

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Middelstum? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Middelstum. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Poort en Woltjer B.V. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Middelstum, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Middelstum.

 • Chris Slager Makelaardij

  2. Chris Slager Makelaardij

  Verkooptijd
  22 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 345.000
  Woningen verkocht
  2
 • Makelaardij Bruintjes en Keurentjes

  3. Makelaardij Bruintjes en Keurentjes

  Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 345.000
  Woningen verkocht
  2
 • Bouwman Makelaardij

  4. Bouwman Makelaardij

  Verkooptijd
  53 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 220.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Middelstum

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Middelstum? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Middelstum. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Middelstum

  Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 283.000
  Woningen verkocht
  7
 • 2. Buitengebied Noord-Middelstum

  Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 225.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Middelstum

In Middelstum zijn de afgelopen maand 8 woningen verkocht. Makelaar Poort en Woltjer B.V. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Middelstum.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Meidoornlaan 14 Makelaardij Bruintjes en Keurentjes € 465.000
Oude Schoolsterweg 26 Chris Slager Makelaardij € 350.000
Heerestraat 8 Chris Slager Makelaardij € 339.500
Onno van Ewsumlaan 11 Poort en Woltjer B.V. € 255.000
Onderdendamsterweg 19 Makelaardij Bruintjes en Keurentjes € 225.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Middelstum

Hoeveel makelaars zijn er actief in Middelstum?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Middelstum. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Middelstum.

Wat kost een makelaar in Middelstum?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Middelstum is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Middelstum van € 2.800 tot € 3.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Middelstum?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Middelstum zijn € 1.400 a € 2.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Middelstum?

+

De meest verkopende makelaar van Middelstum is Poort en Woltjer B.V.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Middelstum zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Middelstum?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Middelstum aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Middelstum.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!