Makelaars in Holwierde

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Holwierde, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Holwierde. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Holwierde helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Holwierde.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Holwierde zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Holwierde zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Holwierde afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 245.000
 • Gemiddelde verkooptijd 25
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 10
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Holwierde
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Holwierde

In Holwierde is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 225.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Holwierde.

Bij de verkoop van een huis in Holwierde is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 89 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 225.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Holwierde. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Holwierde weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 245.000.

Het meest voorkomende energielabel in Holwierde is E. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Holwierde. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Holwierde

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Holwierde? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Holwierde. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Ronald. makelaar - hypotheekadviseur de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Holwierde, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Holwierde.

Populaire buurten in Holwierde

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Holwierde? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Holwierde. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Holwierde

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 245.000
  Woningen verkocht
  10

Top 5 woningen verkocht in Holwierde

In Holwierde zijn de afgelopen maand 10 woningen verkocht. Makelaar Ronald. makelaar - hypotheekadviseur verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Holwierde.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Bansumerweg 33 Ronald. makelaar - hypotheekadviseur € 325.000
Bansumerweg 31 Ronald. makelaar - hypotheekadviseur € 325.000
Juffertoren 34 Lamberink Rozema Makelaars € 319.000
de Rippert 18 Makelaardij Bruintjes en Keurentjes € 285.000
Het Vliet 34 Kamp & Koolhof makelaars en taxateurs € 249.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Holwierde

Hoeveel makelaars zijn er actief in Holwierde?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Holwierde. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Holwierde.

Wat kost een makelaar in Holwierde?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Holwierde is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Holwierde van € 2.500 tot € 3.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Holwierde?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Holwierde zijn € 1.200 a € 1.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Holwierde?

+

De meest verkopende makelaar van Holwierde is Ronald. makelaar - hypotheekadviseur. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Holwierde zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Holwierde?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Holwierde aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Holwierde.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!