Makelaars in Garmerwolde

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Garmerwolde, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 1 makelaars actief geweest in Garmerwolde. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Garmerwolde helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Garmerwolde.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Garmerwolde zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Garmerwolde zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Garmerwolde afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 430.000
 • Gemiddelde verkooptijd 22
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 1
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Garmerwolde
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Garmerwolde

In Garmerwolde is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 325.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Garmerwolde.

Bij de verkoop van een huis in Garmerwolde is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 0 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 325.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Garmerwolde. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Garmerwolde weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 430.000.

Het meest voorkomende energielabel in Garmerwolde is . Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Garmerwolde. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Garmerwolde

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Garmerwolde? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Garmerwolde. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Beks Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 1 van Garmerwolde, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Garmerwolde.

Populaire buurten in Garmerwolde

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Garmerwolde? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Garmerwolde. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Garmerwolde

  Verkooptijd
  22 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 430.000
  Woningen verkocht
  1

Top 1 woningen verkocht in Garmerwolde

In Garmerwolde zijn de afgelopen maand 1 woningen verkocht. Makelaar Beks Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 1 woningen verkocht in Garmerwolde.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Oude Rijksweg 33 Beks Makelaardij € 429.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Garmerwolde

Hoeveel makelaars zijn er actief in Garmerwolde?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 1 makelaars actief geweest in Garmerwolde. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Garmerwolde.

Wat kost een makelaar in Garmerwolde?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Garmerwolde is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Garmerwolde van € 4.300 tot € 5.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Garmerwolde?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Garmerwolde zijn € 2.200 a € 3.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Garmerwolde?

+

De meest verkopende makelaar van Garmerwolde is Beks Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Garmerwolde zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Garmerwolde?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Garmerwolde aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Garmerwolde.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!