Dalsheim Makelaars

Dalsheim Makelaars is een makelaar gevestigd in Groningen. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Dalsheim Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Dalsheim Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Groningen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Dalsheim Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Dalsheim Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 330.000
  • Gemiddelde verkooptijd 28
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -132.000
  • Aantal transacties 15
Meer informatie over Dalsheim Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Dalsheim Makelaars verkoopt

Dalsheim Makelaars is het meeste actief in Groningen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Dalsheim Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Dalsheim Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Groningen 11 € 325.000
Sappemeer 2 € 295.000
Noordbroek 1 € 375.000
Ten Boer 1 € 400.000

Type woningen die Dalsheim Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Dalsheim Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Dalsheim Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
31%
2 onder 1 kapwoning
15%
benedenwoning
15%
vrijstaande woning
15%
bovenwoning
8%
hoekwoning
8%
portiekwoning
8%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Dalsheim Makelaars

Wat kost Dalsheim Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Dalsheim Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Dalsheim Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.500.

Waar is Dalsheim Makelaars actief?

+

Dalsheim Makelaars heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Groningen, Sappemeer, Noordbroek en Ten Boer.

In welk prijssegment is Dalsheim Makelaars actief?

+

Dalsheim Makelaars is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Dalsheim Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 330.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Groningen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Groningen en vergelijkbaar is aan Dalsheim Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!