Makelaars in Rhenoy

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Rhenoy, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Rhenoy. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Rhenoy helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Rhenoy.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Rhenoy zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Rhenoy zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Rhenoy afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 622.000
 • Gemiddelde verkooptijd 24
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -320.000
 • Aantal transacties 5
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Rhenoy
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Rhenoy

In Rhenoy is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 475.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -320.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Rhenoy.

Bij de verkoop van een huis in Rhenoy is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 201 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 475.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Rhenoy. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Rhenoy weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 622.000.

Het meest voorkomende energielabel in Rhenoy is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Rhenoy. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Rhenoy

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Rhenoy? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Rhenoy. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat De Landerije - Specialisten in Bijzonder Wonen de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Rhenoy, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Rhenoy.

 • LANA makelaars & taxateurs

  2. LANA makelaars & taxateurs

  Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 289.000
  Woningen verkocht
  1
 • Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars

  3. Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 475.000
  Woningen verkocht
  1
 • Van Beusichem Makelaars

  4. Van Beusichem Makelaars

  Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 450.000
  Woningen verkocht
  1
 • Mutters Makelaars & Adviseurs

  5. Mutters Makelaars & Adviseurs

  Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 795.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Rhenoy

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Rhenoy? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Rhenoy. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Rhenoy

  Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 659.000
  Woningen verkocht
  4
 • 2. Rhenoy e.o.

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 475.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Rhenoy

In Rhenoy zijn de afgelopen maand 5 woningen verkocht. Makelaar De Landerije - Specialisten in Bijzonder Wonen verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Rhenoy.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Lingedijk 64 De Landerije - Specialisten in Bijzonder Wonen € 1.100.000
Hooge Veld 13 Mutters Makelaars & Adviseurs € 795.000
Rhenoyseweg 36 Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars € 475.000
Meester A.J. Lansstraat 34 Van Beusichem Makelaars € 450.000
de Brink 14 LANA makelaars & taxateurs € 289.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Rhenoy

Hoeveel makelaars zijn er actief in Rhenoy?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Rhenoy. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Rhenoy.

Wat kost een makelaar in Rhenoy?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Rhenoy is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Rhenoy van € 6.200 tot € 7.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Rhenoy?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Rhenoy zijn € 3.100 a € 4.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Rhenoy?

+

De meest verkopende makelaar van Rhenoy is De Landerije - Specialisten in Bijzonder Wonen. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Rhenoy zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Rhenoy?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Rhenoy aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Rhenoy.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!