Makelaars in Opheusden

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Opheusden, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Opheusden. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Opheusden helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Opheusden.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Opheusden zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Opheusden afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 409.000
 • Gemiddelde verkooptijd 42
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -64.000
 • Aantal transacties 27
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Opheusden
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Opheusden

In Opheusden is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 335.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -64.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Opheusden.

Bij de verkoop van een huis in Opheusden is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 115 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 335.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Opheusden. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Opheusden weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 409.000.

Het meest voorkomende energielabel in Opheusden is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Opheusden. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Opheusden

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Opheusden? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Opheusden. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Karens Vastgoed de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Opheusden, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Opheusden.

Populaire buurten in Opheusden

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Opheusden? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Opheusden. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Opheusden

  Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 404.000
  Woningen verkocht
  26
 • 2. Verspreide huizen Opheusden

  Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 535.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Opheusden

In Opheusden zijn de afgelopen maand 27 woningen verkocht. Makelaar Karens Vastgoed verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Opheusden.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Dalwagenseweg 46 Joop van Mourik makelaars € 695.000
Tielsestraat 18 Joop van Mourik makelaars € 669.000
Tielsestraat 27 Joop van Mourik makelaars € 575.000
Prunusstraat 57 Zonnenberg Makelaardij B.V. € 545.000
Rijnbandijk 109 Zonnenberg Makelaardij B.V. € 535.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Opheusden

Hoeveel makelaars zijn er actief in Opheusden?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Opheusden. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Opheusden.

Wat kost een makelaar in Opheusden?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Opheusden is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Opheusden van € 4.100 tot € 4.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Opheusden?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Opheusden zijn € 2.000 a € 3.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Opheusden?

+

De meest verkopende makelaar van Opheusden is Karens Vastgoed. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Opheusden zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Opheusden?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Opheusden aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Opheusden.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!