Makelaars in Hall

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Hall, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 2 makelaars actief geweest in Hall. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Hall helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Cellenrijk.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Hall zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Hall zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Hall afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 1.082.000
 • Gemiddelde verkooptijd 66
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 3
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Hall
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Hall

In Hall is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Hall.

Bij de verkoop van een huis in Hall is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 185 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Hall. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Hall weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 1.082.000.

Het meest voorkomende energielabel in Hall is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Hall. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Hall

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Hall? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Hall. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Best Living NVM Makelaars & financieel adviseurs de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 2 van Hall, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Hall.

 • Eggink Maalderink Garantiemakelaars

  2. Eggink Maalderink Garantiemakelaars

  Verkooptijd
  143 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 900.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Hall

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Hall? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Hall. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Cellenrijk

  Verkooptijd
  66 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 1.082.000
  Woningen verkocht
  3

Top 3 woningen verkocht in Hall

In Hall zijn de afgelopen maand 3 woningen verkocht. Makelaar Best Living NVM Makelaars & financieel adviseurs verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 3 woningen verkocht in Hall.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Rhienderensestraat 21 Best Living NVM Makelaars & financieel adviseurs € 1.450.000
Rhienderensestraat 23 Eggink Maalderink Garantiemakelaars € 900.000
Heimeriete 11 Best Living NVM Makelaars & financieel adviseurs € 895.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Hall

Hoeveel makelaars zijn er actief in Hall?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 2 makelaars actief geweest in Hall. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Hall.

Wat kost een makelaar in Hall?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Hall is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Hall van € 10.800 tot € 13.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Hall?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Hall zijn € 5.400 a € 8.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Hall?

+

De meest verkopende makelaar van Hall is Best Living NVM Makelaars & financieel adviseurs. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Hall zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Hall?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Hall aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Hall.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!