Makelaars in Asch

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Asch, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 1 makelaars actief geweest in Asch. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Asch helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Verspreide huizen Asch.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Asch zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Asch zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Asch afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 875.000
 • Gemiddelde verkooptijd 1
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 1
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Asch
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Asch

In Asch is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 765.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Asch.

Bij de verkoop van een huis in Asch is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 99 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 765.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 7700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Asch. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Asch weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 875.000.

Het meest voorkomende energielabel in Asch is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Asch. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Asch

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Asch? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Asch. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Landelijk-wonen.nl de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 1 van Asch, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Asch.

Populaire buurten in Asch

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Asch? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Asch. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Verspreide huizen Asch

  Verkooptijd
  1 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 875.000
  Woningen verkocht
  1

Top 1 woningen verkocht in Asch

In Asch zijn de afgelopen maand 1 woningen verkocht. Makelaar Landelijk-wonen.nl verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 1 woningen verkocht in Asch.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Aalsdijk 7 A Landelijk-wonen.nl € 875.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Asch

Hoeveel makelaars zijn er actief in Asch?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 1 makelaars actief geweest in Asch. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Asch.

Wat kost een makelaar in Asch?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Asch is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Asch van € 8.800 tot € 10.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Asch?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Asch zijn € 4.400 a € 6.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Asch?

+

De meest verkopende makelaar van Asch is Landelijk-wonen.nl. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Asch zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Asch?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Asch aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Asch.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!