Makelaars in Altforst

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Altforst, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Altforst. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Altforst helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kern Altforst.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Altforst zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Altforst zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Altforst afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 530.000
 • Gemiddelde verkooptijd 43
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 6
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Altforst
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Altforst

In Altforst is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Altforst.

Bij de verkoop van een huis in Altforst is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 177 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Altforst. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Altforst weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 530.000.

Het meest voorkomende energielabel in Altforst is G. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Altforst. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Altforst

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Altforst? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Altforst. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van Erp Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Altforst, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Altforst.

Populaire buurten in Altforst

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Altforst? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Altforst. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kern Altforst

  Verkooptijd
  46 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 536.000
  Woningen verkocht
  5
 • 2. Buitengebied Altforst

  Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 500.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Altforst

In Altforst zijn de afgelopen maand 6 woningen verkocht. Makelaar Van Erp Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Altforst.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Kerkstraat 3 Sjuul van de Klok € 725.000
Kerkstraat 16 a Van Erp Makelaardij € 550.000
Heppertsestraat 11 Van Erp Makelaardij € 525.000
Woerdsestraat 8 Van Erp Makelaardij € 500.000
Boonakker 3 MVS Janssen Garantiemakelaars € 455.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Altforst

Hoeveel makelaars zijn er actief in Altforst?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Altforst. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Altforst.

Wat kost een makelaar in Altforst?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Altforst is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Altforst van € 5.300 tot € 6.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Altforst?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Altforst zijn € 2.700 a € 4.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Altforst?

+

De meest verkopende makelaar van Altforst is Van Erp Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Altforst zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Altforst?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Altforst aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Altforst.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!