Makelaars in Nijeberkoop

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Nijeberkoop, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Nijeberkoop. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Nijeberkoop helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Nijeberkoop-Buitengebied.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Nijeberkoop zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Nijeberkoop zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Nijeberkoop afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 463.000
 • Gemiddelde verkooptijd 82
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 3
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Nijeberkoop
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Nijeberkoop

In Nijeberkoop is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 1.095.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Nijeberkoop.

Bij de verkoop van een huis in Nijeberkoop is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 203 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 1.095.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 5400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Nijeberkoop. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Nijeberkoop weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 463.000.

Het meest voorkomende energielabel in Nijeberkoop is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Nijeberkoop. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Nijeberkoop

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Nijeberkoop? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Nijeberkoop. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Regent Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Nijeberkoop, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Nijeberkoop.

 • Verkooptijd
  11 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 495.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  22 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 395.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Nijeberkoop

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Nijeberkoop? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Nijeberkoop. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Nijeberkoop-Buitengebied

  Verkooptijd
  113 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 498.000
  Woningen verkocht
  2
 • 2. Nijeberkoop

  Verkooptijd
  22 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 395.000
  Woningen verkocht
  1

Top 3 woningen verkocht in Nijeberkoop

In Nijeberkoop zijn de afgelopen maand 3 woningen verkocht. Makelaar Regent Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 3 woningen verkocht in Nijeberkoop.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Bovenweg 58 Regent Makelaars € 500.000
Grindweg 6 Kraak & Donker Makelaardij € 495.000
Oosteregge 17 SNOEK Makelaars € 395.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Nijeberkoop

Hoeveel makelaars zijn er actief in Nijeberkoop?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Nijeberkoop. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Nijeberkoop.

Wat kost een makelaar in Nijeberkoop?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Nijeberkoop is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Nijeberkoop van € 4.600 tot € 5.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Nijeberkoop?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Nijeberkoop zijn € 2.300 a € 3.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Nijeberkoop?

+

De meest verkopende makelaar van Nijeberkoop is Regent Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Nijeberkoop zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Nijeberkoop?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Nijeberkoop aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Nijeberkoop.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!