Makelaars in Luxwoude

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Luxwoude, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 2 makelaars actief geweest in Luxwoude. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Luxwoude helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Luxwoude-Buitengebied.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Luxwoude zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Luxwoude zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Luxwoude afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 368.000
 • Gemiddelde verkooptijd 56
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -31.000
 • Aantal transacties 2
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Luxwoude
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Luxwoude

In Luxwoude is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 404.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -31.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Luxwoude.

Bij de verkoop van een huis in Luxwoude is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 139 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 404.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Luxwoude. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Luxwoude weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 368.000.

Het meest voorkomende energielabel in Luxwoude is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Luxwoude. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Luxwoude

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Luxwoude? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Luxwoude. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaardij Marten Groothof de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 2 van Luxwoude, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Luxwoude.

Populaire buurten in Luxwoude

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Luxwoude? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Luxwoude. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Luxwoude-Buitengebied

  Verkooptijd
  56 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 368.000
  Woningen verkocht
  2

Top 2 woningen verkocht in Luxwoude

In Luxwoude zijn de afgelopen maand 2 woningen verkocht. Makelaar Makelaardij Marten Groothof verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 2 woningen verkocht in Luxwoude.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Nije Leane 6 Makelaardij Benedictus € 435.000
Lúkster Heawei 4 Makelaardij Marten Groothof € 300.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Luxwoude

Hoeveel makelaars zijn er actief in Luxwoude?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 2 makelaars actief geweest in Luxwoude. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Luxwoude.

Wat kost een makelaar in Luxwoude?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Luxwoude is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Luxwoude van € 3.700 tot € 4.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Luxwoude?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Luxwoude zijn € 1.800 a € 2.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Luxwoude?

+

De meest verkopende makelaar van Luxwoude is Makelaardij Marten Groothof. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Luxwoude zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Luxwoude?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Luxwoude aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Luxwoude.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!