Makelaars in Feinsum

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Feinsum, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 2 makelaars actief geweest in Feinsum. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Feinsum helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Buitengebied Feinsum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Feinsum zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Feinsum zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Feinsum afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 600.000
 • Gemiddelde verkooptijd 34
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 2
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Feinsum
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Feinsum

In Feinsum is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Feinsum.

Bij de verkoop van een huis in Feinsum is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 0 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Feinsum. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Feinsum weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 600.000.

Het meest voorkomende energielabel in Feinsum is . Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Feinsum. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Feinsum

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Feinsum? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Feinsum. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Toering Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 2 van Feinsum, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Feinsum.

 • Verkooptijd
  20 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 450.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Feinsum

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Feinsum? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Feinsum. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Buitengebied Feinsum

  Verkooptijd
  48 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 750.000
  Woningen verkocht
  1
 • 2. Feinsum

  Verkooptijd
  20 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 450.000
  Woningen verkocht
  1

Top 2 woningen verkocht in Feinsum

In Feinsum zijn de afgelopen maand 2 woningen verkocht. Makelaar Toering Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 2 woningen verkocht in Feinsum.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Iestdyk 10 Toering Makelaardij € 750.000
Holdingawei 67 Germeraad Makelaars € 450.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Feinsum

Hoeveel makelaars zijn er actief in Feinsum?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 2 makelaars actief geweest in Feinsum. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Feinsum.

Wat kost een makelaar in Feinsum?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Feinsum is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Feinsum van € 6.000 tot € 7.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Feinsum?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Feinsum zijn € 3.000 a € 4.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Feinsum?

+

De meest verkopende makelaar van Feinsum is Toering Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Feinsum zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Feinsum?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Feinsum aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Feinsum.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!