Makelaars in Deinum

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Deinum, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Deinum. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Deinum helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Deinum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Deinum zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Deinum zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Deinum afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 461.000
 • Gemiddelde verkooptijd 23
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -284.000
 • Aantal transacties 3
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Deinum
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Deinum

In Deinum is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 175.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -284.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Deinum.

Bij de verkoop van een huis in Deinum is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 98 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 175.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Deinum. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Deinum weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 461.000.

Het meest voorkomende energielabel in Deinum is . Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Deinum. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Deinum

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Deinum? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Deinum. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat BOSMA DE WITTE MAKELAARS de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Deinum, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Deinum.

 • Verkooptijd
  15 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 340.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 585.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Deinum

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Deinum? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Deinum. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Deinum

  Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 461.000
  Woningen verkocht
  3

Top 3 woningen verkocht in Deinum

In Deinum zijn de afgelopen maand 3 woningen verkocht. Makelaar BOSMA DE WITTE MAKELAARS verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 3 woningen verkocht in Deinum.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
De Strikel 3 POPMA MAKELAARS € 585.000
Mennerdahôf 28 BOSMA DE WITTE MAKELAARS € 459.000
It Swee 2 SUZ Makelaars € 340.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Deinum

Hoeveel makelaars zijn er actief in Deinum?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Deinum. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Deinum.

Wat kost een makelaar in Deinum?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Deinum is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Deinum van € 4.600 tot € 5.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Deinum?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Deinum zijn € 2.300 a € 3.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Deinum?

+

De meest verkopende makelaar van Deinum is BOSMA DE WITTE MAKELAARS. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Deinum zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Deinum?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Deinum aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Deinum.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!