Makelaars in De Tike

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in De Tike, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 2 makelaars actief geweest in De Tike. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in De Tike helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als De Tike.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in De Tike zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In De Tike zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in De Tike afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 522.000
 • Gemiddelde verkooptijd 29
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 2
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in De Tike
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt De Tike

In De Tike is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 250.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in De Tike.

Bij de verkoop van een huis in De Tike is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 86 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 250.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in De Tike. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit De Tike weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 522.000.

Het meest voorkomende energielabel in De Tike is G. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in De Tike. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in De Tike

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in De Tike? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in De Tike. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Mijn Buitenplaats Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 2 van De Tike, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio De Tike.

Populaire buurten in De Tike

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in De Tike? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van De Tike. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. De Tike

  Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 522.000
  Woningen verkocht
  2

Top 2 woningen verkocht in De Tike

In De Tike zijn de afgelopen maand 2 woningen verkocht. Makelaar Mijn Buitenplaats Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 2 woningen verkocht in De Tike.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
It Leech 10 Sinnema Makelaardij & Assurantiën € 619.000
Harmsreed 5 Mijn Buitenplaats Makelaardij € 425.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Tike

Hoeveel makelaars zijn er actief in De Tike?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 2 makelaars actief geweest in De Tike. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in De Tike.

Wat kost een makelaar in De Tike?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in De Tike is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in De Tike van € 5.200 tot € 6.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in De Tike?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in De Tike zijn € 2.600 a € 3.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van De Tike?

+

De meest verkopende makelaar van De Tike is Mijn Buitenplaats Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In De Tike zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in De Tike?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in De Tike aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in De Tike.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!