Makelaars in De Hoeve

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in De Hoeve, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in De Hoeve. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in De Hoeve helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als De Hoeve-Buitengebied.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in De Hoeve zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In De Hoeve zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in De Hoeve afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 557.000
 • Gemiddelde verkooptijd 120
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 3
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in De Hoeve
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt De Hoeve

In De Hoeve is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in De Hoeve.

Bij de verkoop van een huis in De Hoeve is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 213 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in De Hoeve. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit De Hoeve weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 557.000.

Het meest voorkomende energielabel in De Hoeve is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in De Hoeve. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in De Hoeve

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in De Hoeve? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in De Hoeve. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Mijn Makelaar Heerenveen de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van De Hoeve, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio De Hoeve.

Populaire buurten in De Hoeve

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in De Hoeve? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van De Hoeve. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. De Hoeve-Buitengebied

  Verkooptijd
  132 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 598.000
  Woningen verkocht
  2
 • 2. De Hoeve

  Verkooptijd
  98 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 475.000
  Woningen verkocht
  1

Top 3 woningen verkocht in De Hoeve

In De Hoeve zijn de afgelopen maand 3 woningen verkocht. Makelaar Mijn Makelaar Heerenveen verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 3 woningen verkocht in De Hoeve.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Jokweg 17 Mijn Makelaar Heerenveen € 745.000
Klaeterlaene 1 De Linde Makelaars € 475.000
Jokweg 53 Margreeth van den Berg makelaardij € 450.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Hoeve

Hoeveel makelaars zijn er actief in De Hoeve?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in De Hoeve. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in De Hoeve.

Wat kost een makelaar in De Hoeve?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in De Hoeve is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in De Hoeve van € 5.600 tot € 6.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in De Hoeve?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in De Hoeve zijn € 2.800 a € 4.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van De Hoeve?

+

De meest verkopende makelaar van De Hoeve is Mijn Makelaar Heerenveen. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In De Hoeve zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in De Hoeve?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in De Hoeve aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in De Hoeve.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!