Makelaars in Wachtum

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Wachtum, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Wachtum. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Wachtum helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Wachtum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Wachtum zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Wachtum zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Wachtum afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 501.000
 • Gemiddelde verkooptijd 124
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 5
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Wachtum
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Wachtum

In Wachtum is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 435.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Wachtum.

Bij de verkoop van een huis in Wachtum is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 192 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 435.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Wachtum. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Wachtum weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 501.000.

Het meest voorkomende energielabel in Wachtum is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Wachtum. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Wachtum

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Wachtum? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Wachtum. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Bert Stadman Makelaardij | NVM de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Wachtum, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Wachtum.

 • Verkooptijd
  55 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 260.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  459 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 575.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Wachtum

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Wachtum? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Wachtum. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Wachtum

  Verkooptijd
  124 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 501.000
  Woningen verkocht
  5

Top 5 woningen verkocht in Wachtum

In Wachtum zijn de afgelopen maand 5 woningen verkocht. Makelaar Bert Stadman Makelaardij | NVM verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Wachtum.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Oostereind 28 Bert Stadman Makelaardij | NVM € 825.000
de Olde Hoek 9 Naober Makelaars € 575.000
Hakstee 14 Bert Stadman Makelaardij | NVM € 429.000
Hakstee 10 Bert Stadman Makelaardij | NVM € 415.000
Middendorp 11 Pat Makelaardij € 259.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Wachtum

Hoeveel makelaars zijn er actief in Wachtum?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Wachtum. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Wachtum.

Wat kost een makelaar in Wachtum?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Wachtum is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Wachtum van € 5.000 tot € 6.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Wachtum?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Wachtum zijn € 2.500 a € 3.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Wachtum?

+

De meest verkopende makelaar van Wachtum is Bert Stadman Makelaardij | NVM. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Wachtum zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Wachtum?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Wachtum aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Wachtum.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!