Makelaars in Roswinkel

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Roswinkel, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 7 makelaars actief geweest in Roswinkel. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Roswinkel helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Roswinkelerstraat.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Roswinkel zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Roswinkel zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Roswinkel afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 322.000
 • Gemiddelde verkooptijd 81
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -71.000
 • Aantal transacties 9
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Roswinkel
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Roswinkel

In Roswinkel is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 194.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -71.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Roswinkel.

Bij de verkoop van een huis in Roswinkel is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 132 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 194.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Roswinkel. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Roswinkel weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 322.000.

Het meest voorkomende energielabel in Roswinkel is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Roswinkel. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Roswinkel

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Roswinkel? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Roswinkel. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Mijn Makelaar Dekker & De Vreeze de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Roswinkel, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Roswinkel.

Populaire buurten in Roswinkel

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Roswinkel? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Roswinkel. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Roswinkelerstraat

  Verkooptijd
  122 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 367.000
  Woningen verkocht
  5
 • 2. Roswinkel-Centrum

  Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 195.000
  Woningen verkocht
  2
 • 3. Oude Schuttingskanaal

  Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 250.000
  Woningen verkocht
  1
 • 4. Verspreide huizen Roswinkel

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 425.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Roswinkel

In Roswinkel zijn de afgelopen maand 9 woningen verkocht. Makelaar Mijn Makelaar Dekker & De Vreeze verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Roswinkel.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Roswinkelerstraat 41 Mijn Makelaar Dekker & De Vreeze € 469.000
Verbindingskanaal NZ 101 Loves Makelaardij € 425.000
Roswinkelerstraat 95 Erdman Makelaardij Hypotheken en Verzekeringen € 389.000
Roswinkelerstraat 158 Bert Stadman Makelaardij | NVM € 375.000
Roswinkelerstraat 85 Oost Makelaardij € 325.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Roswinkel

Hoeveel makelaars zijn er actief in Roswinkel?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 7 makelaars actief geweest in Roswinkel. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Roswinkel.

Wat kost een makelaar in Roswinkel?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Roswinkel is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Roswinkel van € 3.200 tot € 3.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Roswinkel?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Roswinkel zijn € 1.600 a € 2.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Roswinkel?

+

De meest verkopende makelaar van Roswinkel is Mijn Makelaar Dekker & De Vreeze. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Roswinkel zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Roswinkel?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Roswinkel aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Roswinkel.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!