Makelaars in Odoornerveen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Odoornerveen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Odoornerveen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Odoornerveen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Odoornerveen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Odoornerveen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Odoornerveen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Odoornerveen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 473.000
 • Gemiddelde verkooptijd 37
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 186.000
 • Aantal transacties 8
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Odoornerveen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Odoornerveen

In Odoornerveen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 535.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 186.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Odoornerveen.

Bij de verkoop van een huis in Odoornerveen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 159 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 535.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Odoornerveen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Odoornerveen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 473.000.

Het meest voorkomende energielabel in Odoornerveen is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Odoornerveen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Odoornerveen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Odoornerveen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Odoornerveen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat De Flinten Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Odoornerveen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Odoornerveen.

Populaire buurten in Odoornerveen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Odoornerveen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Odoornerveen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Odoornerveen

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 373.000
  Woningen verkocht
  6
 • 2. Odoornerveen Buitengebied

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 772.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Odoornerveen

In Odoornerveen zijn de afgelopen maand 8 woningen verkocht. Makelaar De Flinten Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Odoornerveen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Haantje 6 De Flinten Makelaardij € 869.000
Torenwijk 3 Marcel van Dam Makelaardij o.g. € 675.000
Zijtak 28 De Flinten Makelaardij € 469.000
Noordzijde 26 a Huis Makelaardij € 395.000
Zuidzijde 37 Koomans Makelaardij € 395.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Odoornerveen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Odoornerveen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Odoornerveen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Odoornerveen.

Wat kost een makelaar in Odoornerveen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Odoornerveen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Odoornerveen van € 4.700 tot € 5.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Odoornerveen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Odoornerveen zijn € 2.400 a € 3.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Odoornerveen?

+

De meest verkopende makelaar van Odoornerveen is De Flinten Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Odoornerveen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Odoornerveen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Odoornerveen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Odoornerveen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!